Două camere executive,<br>
două băi. Standard

Standard-ul VOGH

Două camere executive,
două băi. Standard

Deschis către mare, orientat către soare. Conceput pentru a surprinde esența celei mai bune experiențe de pe malul Mării Negre.

Unic pe litoral

Fluiditate, ergonomie, intimitate, funcționalitate sunt doar câteva dintre atributele cu care apartamentele din cadrul proiectului VOGH se prezintă în fața celor cu care intră în contact.

Coerența spațiului interior este rezultatul organizării funcționale atent studiate, astfel încât odată deschisă ușa apartamentului, totul se succede cu o naturalețe ușor de remarcat. Interiorul se contopește cu exteriorul datorită ferestrelor generoase care lasă privirea să cuprindă peisajul neîngrădită.

 

Încăperile au fost atent dimensionate pentru a acomoda soluții optime de mobilare, reușind să răspundă exemplar exigențelor unei reședințe la malul mării.

Finisajele de înaltă calitate, echipamentele care asigura climatizarea, precum și obiectele cu care au fost dotate băile, toate concură la crearea unui interior confortabil, modern, cu stil.

Proiectul include mai multe dimensiuni de apartamente: unități de tipul camerelor de hotel, apartamente de două camere executive sau de trei camere, precum și patru duplexuri care ocupă ultimele două niveluri ale clădirii, oferind o panoramă senzațională asupra peisajului prin intermediul ferestrelor supradimensionate.

Terasele generoase se deschid către peisajul superb, asigurând totodată intimitatea necesară cu ajutorul mobilierului dedicat care le separă.

Balustradele de sticlă transparentă sporesc senzația de fluiditate, de deschidere către natură.

Homefinders.ro

Alege-ți
propria experiență VOGH

Află mai multe detalii despre proprietățile disponibile

Cere ofertă